Uporabniki

Bankirji

Točni podatki o nepremičninah so pogoj za ustrezno poročanje zavarovanj o nepremičninah, njihovo ustrezno prevrednotenje in izračunavanje prihrankov v kapitalu. Mogoč je pregled vnešenih podatkov kot so kvadrature, tip nepremičnine, lokacija nepremičnine, pravne obremenitve,…

Cenilci

Orodje AMAS na enem mestu zbere na spletu dostopne podatke o nepremičnini in trgu, ki jih cenilci nepremičnin sicer zbirajo ročno. Nabor avtomatsko zbranih podatkov vključuje GURS podatke o nepremičninah, podatke Evidence trga nepremičnin (ETN), podatke Ministrstva za okolje o izdanih gradbenih dovoljenjih, na spletu objavljene oglase ter Zemljiško knjigo.

Posredniki

Na sestanek s prodajalcem pridite s pripravljenimi informacijami o njegovi nepremičnini, zadnjih trendih na trgu in višini cen, ki so jih ob prodaji dosegale podobne nepremičnine. S strokovnim nastopom vzpostavite zaupanje in tako lažje oblikujte pričakovanja prodajalca glede časa prodaje in dosežene prodajne cene.

Fizične osebe

Želite izvedeti, kakšna je vrednost stanovanja ali hiše, ki jo kupujete ali prodajate? Preko naše aplikacije naročite Oceni vrednost nepremičnine. Aplikacija preveri vse javno dostopne podatke o nepremičnini, o primerljivih realiziranih transakcijah in oglase na trgu ter vam nato posreduje poročilo z analitičnimi podatki, ki so ključni pri prodaji ali nakupu nepremičnine.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom, ki zaupajo Arvio aplikacijam za vrednotenje nepremičnin.