Arvio VirtualVisit

Aplikacija za virtualne oglede nepremičnin

Aplikacija omogoča vzpostavitev klica med stranko in nepremičninskim strokovnjakom za vodeni virtualni ogled.  Preko računalnika lahko agent ali cenilec zajame sliko z uporabo strankinega telefona ter si zagotovi izpis lokacije telefona v trenutku opravljanja ogleda. Namenjena je nepremičninskim agentom in cenilcem nepremičnin.

Kako deluje?

1. Stranka dobi SMS sporočilo za pričetek klica

V spletni aplikacijo izberete možnost virtualnega ogleda in stranki pošljete SMS sporočilo za vzpostavitev seje.

Stranka s klikom na SMS vzpostavi video klic. Za vzpostavitev video klica zadoščata internetna povezava in pametni telefon s kamero. Stranko pred vzpostavitvijo opozorite, da jo bo aplikacija prosila za dovoljenje za enkratni dostop do kamere in kasneje še za enkratni dostop do podatkov o lokaciji.

2. Po vzpostavitvi klica vodite stranko

Ko se video klic vzpostavi, lahko preko aplikacije s stranko nemoteno komunicirate, hkrati pa ji dajete napotke za temeljit ogled nepremičnine.  Aplikacija vam omogoča, da upravljate s kamero telefona stranke in zajemate slike. Slike se samodejno shranijo v aplikacijo.

Ob dovoljenju stranke lahko tudi zahtevate podatek o lokaciji telefona v času ogleda, ki se pridobi iz GPS koordinat telefona. V primerjavi s slikami, ki vam jih posreduje stranka sama, vam to zagotavlja, da ste si ogledali nepremičnino na določenem naslovu.

Tekom klica imate možnost stranki posredovati v podpis soglasje za ogled oziroma drug dokument, ki ga mora stranka podpisati. Stranka dokument podpiše kar preko ekrana na telefonu, podobno, kot to opravi ob prevzemu poštne pošiljke.

3. Izvozite poročilo s slikami in lokacijo

Po koncu klica shranite pridobljene slike in pridobljeno GPS lokacijo. Vse podatke je mogoče izvoziti v obliki word poročila, prav tako si lahko izvozite tudi dokument, ki ste ga tekom ogleda stranki posredovali v podpis.

Mnenja uporabnikov

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom, ki zaupajo Arvio aplikacijam za vrednotenje nepremičnin.