Dobivamo sodoben nepremičninski portal

Siol.net se skupaj z Arviom kot prvi večji spletni medij v Sloveniji podaja v nepremičninske vode.

Nepremičninski portal S.Nepremičnine je plod sodelovanja TSmedie in analitičnega podjetja Arvio .”Gre za logičen korak v razvoju medija in širjenju novih digitalnih produktov, ki združujejo novinarsko uredniško vsebino z vsakdanjimi problemi, kar iskanje novega doma ali vikenda zagotovo je,” poudarja Igor Gajster .

“Nakup nepremičnine je običajno največja finančna odločitev, ki jo sprejme posameznik. Prizadevamo si, da bi bilo kupcem in prodajalcem ob sprejemu te odločitve na voljo čim več relevantnih informacij, na katere bi se lahko zanesli,” pa pojasnjuje direktorica Arvia Ajda Kaluža.

Tehnološki preboj

S.Nepremičnine so namenjene tako kupcem kot prodajalcem ter najemnikom in najemodajalcem.

Predstavljajo tudi tehnološki preboj na nepremičninskem trgu.

✅ Na portalu bo tako že na začetku mogoče dobiti inovativne storitve, kot je samodejno vrednotenje nepremičnin. S pomočjo te storitve bodo kupci že takoj dobili občutek, ali je cena prodajalca relevantna, vsaj približno ustrezna. Prodajalci pa bodo lahko lažje določili ceno – če bodo v časovni stiski, bodo tako lahko hitreje prodali svojo nepremičnino.

✅ Že v prvi različici spletne tržnice lahko uporabniki dostopajo do naprednih orodij, kot je samodejno izpolnjevanje podatkov o nepremičnini, ki jo želite prodati. Prodajalec bo moral samo vnesti določen podatek (kot je recimo naslov nepremičnine) in sistem bo sam iz zemljiške knjige in drugih baz podatkov zbral vse dodatne informacije o nepremičnini.

✅ Portal S.Nepremičnine uporabnikom poleg osnovnih podatkov o ceni, številu sob, velikosti in drugih lastnostih nepremičnin ponuja tudi prikaz bližnje infrastrukture .

✅ Ena od prednosti novega portala S.Nepremičnine je tudi bogata ponudba aktualnih novic na temo nepremičnin.

Izjemen doseg

Spletni portal SIOL ima izjemen doseg med bralci novic. Tako ima mesečno:

❗️ 800.000 unikatnih uporabnikov

❗️ 70 minut branja na uporabnika

❗️91 milijonov ogledov strani.

Preberite tudi:

Platforma za predikcijo energetske učinkovitosti nepremičnin

Ocenite vrednost vaše nepremičnine

Arvio na Hrvaškem

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp