Kako do prodajne cene nepremičnine

Kako do prodajne cene nepremičnine

Za še bolj strokovno nepremičninsko svetovanja strankam pri prodaji ali nakupu nepremičnine smo nadgradili pripomoček PropertyIQ. Ključne novosti Arvio aplikacije PropertyIQ za izdelavo analize nepremičnine so:

  • Arvio analize aktualnega stanja na nepremičninskem trgu po regijah v poročilih za stanovanja in hiše (prodajne cene po četrtletjih, število prodaj in trendi).
  • V poročilo je dodan izpis lastništva in pravnih dejstev iz zemljiške knjige.
  • Dodatni podatki o nepremičnini v poročilih za stavbe (uporabna površina, obnove, nadstropje, dvigalo, dodatni prostori, komunalni priključki, število stanovanj in poslovnih prostorov v stavbi).
  • Dodatni podatki o nepremičnini v poročilih za zemljišča (namenska in dejanska raba zemljišč, komunalna opremljenost).
  • Dodano leto izgradnje v seznam podobnih oglaševanih nepremičnin v poročilu.
  • Prenovljen izgled poročil.
  • Nadgradnja algoritmov za iskanje podobnih prodaj na podlagi vrednostnih con GURS.
  • Izpis pravnih dejstev iz zemljiške knjige za stavbe na podlagi parcele stavbe.
  • Druge nadgradnje za izboljšanje podatkov in uporabniške izkušnje.

Kaj vse omogoča Arvio aplikacija PropertyIQ

Nepremičninski posrednik lahko s pomočjo Arvio aplikacije PropertyIQ svoji stranki strokovno in hitro predstavi razmere na trgu nepremičnin, kar je osnova za odločanje o optimalni oglaševani ceni nepremičnine. Slednja je zelo pomembna za dober potek prodaje in doseganje najvišje možne prodajne cene.

Nepremičninski posrednik si še pred prvim srečanjem s stranko v petih minutah pripravi analizo nepremičnine, ki jo bo stranka prodajala, za kar potrebuje le naslov nepremičnine in številko o delu stavbe, če gre za večstanovanjski objekt. Stranki predstavi analizo podobnih prodaj in oglasov, s čimer ji lahko argumentirano svetuje oglaševano in verjetno prodajno ceno nepremičnine. Z realno postavljenimi pričakovanji stranke se skrajša tudi čas prodaje nepremičnine.

Arvio aplikacija PropertyIQ je v veliko pomoč tudi pri odločanju, ali je ponujena prodajna cena dobra ali ne. Nepremičninski posrednik lahko z arvio analizo prepriča kupca o sprejemu super ponudbe prodajne cene nepremičnine in da gre za posel, ki ga ne gre zamuditi.

Sodelujte z nami

Veseli bomo, če boste vaše izkušnje z našimi aplikacijami (Trgoskop, Arvio AMAS, Arvio Streamline, Arvio Virtual Visit, PropertyIQ) in mnenja delili z nami na podpora@arvio.si in bodo Arvio aplikacije v prihodnje še bolj po vaši meri. 

Za več informacijah o nadgradnjah Arvio aplikacije Property IQ vas vabimo k ogledu posnetka

Preberite tudi:

Nove možnosti Trgoskopa

Hribi so dražji od morja

Kje so podatki o nepremičninskih poslih