Najboljše aplikacije za nepremičninske posrednike

Aplikacije nepremičninskim posrednikom lahko močno olajšajo delo in pomagajo prihraniti čas.

Najboljše aplikacije za nepremičninske posrednike

Številne aplikacije lajšajo delo nepremičninskim posrednikom. Hkrati omogočajo, da pri svojem delu prihranijo čas. Prav zato smo pripravili pregled, katere so najboljše aplikacije za nepremičninske posrednike.

Aplikacije, ki prihranijo čas

Arvio PropertyIQ

Arvio PropertyIQ omogoča, da v pičlih nekaj minutah pridobite popolno analizo nepremičnine, ki jo stranka prodaja ali bi jo rada kupila. V obliki poročila prejmete podatke o nepremičnini, primerljivih prodajah in oglasih podobnih nepremičnin. Analiza je izjemno pomembna za postavitev realne cene in skrajša čas prodaje. 

Trgoskop

Izboljšana in posodobljena aplikacija Trgoskop zagotavlja, da hitro dostopate do ažurnih podatkov o dejanskih vrednostih izvedenih poslov z nepremičninami na izbranem območju. Je edinstveno orodje za cenilce, nepremičninske agencije, banke, investitorje in zavarovalnice ter vse potencialne in aktivne ponudnike oz. kupce nepremičnin. Podrobna analiza je neprecenljiva, z uporabo aplikacije pa porabite veliko manj časa za pridobitev podatkov.

»Vse novosti in prednosti novega Trgoskopa 3 bomo predstavili na brezplačnem webinarju 24. 11. 2020 ob 11. uri!«

Vodeni virtualni ogledi

Arvio VirtualVisit je edinstvena aplikacija, ki omogoča, da se stranka in nepremičninski strokovnjak povežeta kar preko telefona in na daljavo izvedeta voden virtualni ogled nepremičnine. V času opravljanja ogleda se izpiše tudi lokacija telefona, zato ste lahko brez skrbi da se ogled opravlja na točno dogovorjeni lokaciji. Aplikacija je pomembna pridobitev za nepremičninske posrednike in cenilce vednosti nepremičnin še posebej v času korona krize.

Aplikacije, ki lajšajo delo

Urejanje fotografij

Aplikacije za urejanje fotografij lajšajo delo posrednikom. S tem, ko objavite lepe in urejene fotografije, najhitreje pritegnete pozornost potencialnega kupca. Biti morajo jasne, estetske, čiste. Profesionalno urejanje fotografij recimo omogoča brezplačna aplikacija Snapseed ponudnika Google.

aplikacija za urejanje fotografij lajša delo nepremičninskim posrednikom
Uredite fotografijo kar takoj, ko jo posnamete in prihranite čas.

Elektronsko podpisovanje dokumentov

DocuSign in druge podobne aplikacije omogočajo podpisovanje pogodb preko pametne naprave. Preprosto odprete dokument v napravi in ‘prilepite’ svoj podpis oziroma dokument podpišete s prstom. Elektronski podpis ima enako veljavo kot običajen podpis. Aplikacija omogoča podpis recimo pogodbe o posredovanju kar na daljavo, s čimer prihranite pot in čas. Vse, kar potrebujete, je nato le še aplikacija za ogled nepremičnine na daljavo.

Družbena omrežja

Z rednimi atraktivnimi objavam na družbenih omrežjih je mogoče doseči širšo množico potencialnih kupcev. Eno takih omrežij je Instagram. Z objavami na Instagramu pritegnete pozornost z lepimi fotografijami, foto galerijami in krajšimi opisi.

Še eno odlično orodje je LinkedIn. Pomaga, da dosežete širšo javnost. Posledica je, da z delitvijo lastnih objav ali objav drugih avtorjev povečate svojo kredibilnost. Super je tudi za delitev lastnih zapisov. Na prodajo lahko pomembno vplivate, če ste dejavni tudi na Facebooku.

Facebook omogoča objavo fotografij, posnetkov, dodate lahko nekoliko daljše (a ne predolge!) opise. Omogoča hitro odzivnost, ki je danes več kot dobrodošla. Na voljo za nepremičninske agencije je med drugim Facebook aplikacija MyDigitalProperty. Njeni avtorji pojasnjujejo, da omogoča iskanje in pregled oglasov ter neposreden stik z agenti. Nepremičnine, ki jih vnesete v CRM sistem, se samodejno pojavijo tudi na Facebooku in uporabniki lahko brskajo med njimi, ne da bi zapustili svoje najljubše družabno omrežje. Če se odločite tudi za spletno stran mydigialproperty, je lahko Facebook aplikacija popolnoma integrirana v istem CRM sistemu, kot ga uporablja spletna stran.

Zakaj so torej zgoraj omenjene aplikacije najboljše aplikacije za nepremičninske posrednike? Preprosto zato, ker lajšajo delo nepremičninskim posrednikom in posrednikom prihranijo čas. Z njimi boste lahko vedno korak pred konkurenco! Več kot dobrodošlo je tudi, da imate na svoji mobilni napravi aplikacijo za skeniranje. Takšna slika, ki jo skenirate, ustrezno osvetlite iin obrežete, je primernejša za pošiljanje kot običajna fotografija dokumenta. Med zaznamke v spletnem brskalniku si je dobro tudi dodati povezavo do zemljiške knjige.